Vitaminele și Bronzarea



VITAMINELE ȘI BRONZAREA



Pentru bronzat se pot folosi și unele vitamine :
de exemplu vitamina A ne ajută să ne bronzăm
fără a ne înroși.
Dar nu numai atît, lipsa de vitamina A o recunoaștem
ușor la persoanele care se înroșesc, fără a se
bronza.
Alimente ca : untul proaspăt, laptele, ficatul, ouăle,
morcovii, spanacul, zarzărele etc., conțin vitamina A,
fiind recomandate în mod special acestor persoane.
Lipsa vitaminei B2 ne-o poate furniza legumele
verzi, laptele, tomatele, carnea, ficatul, brînza albă, iaurtul.
Vitamina PPne ajută să avem o piele fină și să
căpătăm un bronzaj plăcut, evitînd unele consecințe
neplăcute ale acțiunii soarelui asupra pielii.
O găsim în pește, ficat, carne.
Și o curiozitate : temporar să evităm absorția în cantități
prea mari de vitamina C, care, după opiniile specialiștilor,
are și efect de a încetini pigmentarea pielii.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.