Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Ouă Românești cu Sos Alb
OUĂ RĂMÂNEȘTI CU SOS ALB
- 4 ouă
- 1 lingură cu puțin vîrf făină ( 25 g )
- 1 linguriță cu vîrf unt netopit
- 200 - 300 ml lapte
- 1 lingură cașcaval
- 1 linguriță zeamă de lămîie
Mod de preparare
Se fac 4 ochiuri românești și se așază în
graten sau tigaie, unul lîngă altul.
Se face un sos alb.
Făina și untul se amestecă pe foc mic
1 - 2 minute, fără să se rumenească, apoi
se stinge cu lapte fierbinte, adăugat în două
rînduri, amestecînd de fiecare dată, pînă se
desfac toate cocoloașele formate, numai pe
urmă se pune din nou lapte.
Sosul va fi neted ca o alifie.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.