Prăjitură din Aluat Evreiesc



PRĂJITURĂ DIN ALUAT EVREIESC


Ingrediente


- 4 ouă
- 1 ceșcuță de ulei
- 150 g făină
- sare
- coajă de lămîie
- marmeladă de caise




Mod de preparare


Se sparg ouăle într-un castron adînc, se bat spumă,
se amestecă cu uleiul pus cîte puțin, se adaugă un
praf de sare, coajă de lămîie rasă și făină cernută.
Se frămîntă un aluat potrivit, se întinde o foaie
imediat, se taie forme cu gura paharului și se coc la
foc potrivit o jumătate de oră.
Se scot și se lipesc două cîte două cu gem de caise.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.