Fursecuri cu Nuci 3



FURSECURI CU NUCI 3


Ingrediente

- 250 g zahăr
- 5 albușuri
- 125 g făină
- 25 g unt
- 200 g miez de nucă măcinat
- zahăr vanilat
- sare
- zahăr pudră


Se bat albușurile cu zahărul spumă tare, după care
se adaugă un plic de zahăr vanilat, un praf de sare,
făina în ploaie și nucile măcinate, continuînd operația.
Din amestec se ia cu lingurița sau cu un poș special,
se pun grămăjoare pe tava unsă cu unt și se coc la foc
iute.
Fursecurile nu se coc cu ușa ermetic închisă, pentru
că aburul rezultat din coacerea lor acționează
asupra aluatului.
Fursecurile, fiind obținute din aluaturi fără praf de
copt, se pot consuma și calde.
Se servesc pudrate cu zahar farin.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.