Fursecuri cu Nuci 2



FURSECURI CU NUCI 2


Ingrediente


- 250 g margarină
- 1 pahar de smîntînă
- 100 g nuci măciate
- 2 linguri de coniac
- sare
- 250 g făină
- 200 g zahăr
- 3 linguri de zahăr pudră
- 2 ouă


Mod de preparare

Se freacă margarina spumă, se adaugă smîntîna și se
continuă operația.
Se pun gălbenușurile pe rînd, se amestecă bine, apoi
se adaugă zahărul.
Se lucrează cu o lingură de lemn, amestecînd energic.
Se adaugă coniacul, apoi albușurile bătute spumă.
Peste cremă se pune un praf de sare, apoi se adaugă
nucile măcinate și făina, în ploaie.
Se omogenizează amestecul, se ia cu lingurița din
compoziție și se pun grămăjoare pe o tavă neunsă.
Tava se introduce în cuptorul fierbinte, la foc mare,
pentru un sfert de oră.
Cînd se desprind de pe tavă, fursecurile se scot și se
pudrează cu zahăr farin.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.