Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- Canalul Meu și al Tău
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație

Pască cu Brînză de Vaci
PASCĂ CU BRÎNZĂ DE VACI
Ingrediente
- 650 g aluat de cozonac
- 1 lingură de unt
- 1 gălbenuș
- 1 kg de brînză de vaci
- 1/2 linguriță de sare
- 6 ouă
- 300 g de zahăr
- 1 lingură de făină
- coajă de lămîie
- 100 g stafide
- 2 linguri de unt
- 3 linguri de smîntînă ( pentru umplutură )
Mod de preparare
Se prepară umplutura astfel : brînza se amestecă spumă
cu două linguri de unt și două linguri de smîntînă.
Gălbenușurile se freacă cu zahărul separat, se amestecă
crema astfel obținută cu pasta de brînză, se adaugă coajă
de lămîie rasă, stafide spălate bine, sare și albușurile
bătute spumă.
Amestecul se omogenizează cu o lingură de lemn, se
împarte în două și se trece șa pregătirea produsului : se
unge o cratiță cu pereții înalți cu o linguriță de unt cald,
se presară cu făină, se face un sul împletit din jumătate
cantitate de aluat,
se așază în formă de coroană în cratiță, în mijlocul ei se
pune jumătate de umplutura de brînză, se unge aluatul
cu gălbenuș de ou și se introduc formele în cuptorul cald,
să se coacă la foc mic un sfert de oră, și la foc potrivit o
jumătate de oră.
În continuare se procedează ca și la pască cu smîntînă.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.