Fursecuri cu Cacao



FURSECURI CU CACAO


Ingrediente

- 200 g unt
- 200 g margarină
- 150 g zahăr
- 30 g cacao
- sare
- coajă de lămîie sau portocală
- 5 ouă



 Mod de preparare


Se înmoaie la temperatura camerei untul și margarina,
după care se freacă spumă împreună cu zahărul adăugat
treptat.
Operația durează 20 de minute.
Se rade coaja de lămîie sau de portocală peste amestec, se
încorporează ouăle pe rînd, se adaugă un vîrf de cuțit de
sare, iar cînd crema este omogenă, se toarnă făina în ploaie.
Se amestecă în continuare cu o furculiță și se ia din aluat o
parte care se amestecă cu cacaua cernută proaspăt.
Se pun fursecurile într-o tavă neunsă, se acoperă cu aluat
în care s-a cernut cacao și se coc la foc iute.
Se scot cînd se desprind de pe tavă și au marginile ușor
rumenite.
Se pudrează cu zahăr farin și se lasă să se răcească.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.