Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație

Ardei Umpluți cu Varză
ARDEI UMPLUȚI CU VARZĂ
Ingrediente
- 4 kg ardei gras
- 3 kg varză albă
- 2 morcovi
- 4 țeline mari
- sare
- piper boabe
- usturoi
- foi de dafin
Mod de preparare
Se aleg ardei sănătoși și cărnoși, se spală și se decupează
căpăcelele.
Se lasă să se scurgă cu gura în jos.
În acest timp se toacă mărunt varza, se pune într-un vas,
adînc, se dă morcovul pe răzătoare și se taie țelinele fideluță.
Se amestecă legumele, se sărează și se umplu ardeii, care
se pun în straturi, într-un borcan de sticlă, cu frunze de țelină
între ei.
Se fierbe apă cu sare, adăugînd cîte 40 g de sare gronjoasă
la un litru de apă, se pun în borcan boabe de piper și foi de
dafin și se toarnă saramura răcită o jumătate de oră peste ardei.
În borcan, alternînd printre ardei, se pun căței de usturoi întregi
și felii de morcov.
A doua zi ze leagă borcanul cu celofan pus în două.
Se păstrează peste iarnă, în cămară cu temperatură constantă
și se servesc ca salată la mîncăruri din legume și carne.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.