google.com, pub-9932505136888038, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Poezii-literare.ro: Gogoși cu Caimac

Gogoși cu Caimac



GOGOȘI CU CAIMAC


Ingrediente

- 1/4 kg făină
- 1 ceașcă caimac de lapte
- 3 ouă
- sare
- drojdie de bere
- ulei




Mod de preparare


Cerni făina și o pui în castron, pui peste ea un praf de sare
- și caimacul, amesteci cu o lingură, apoi adaugi ouăle
pe rand.
Frămînți un aluat numai cu lingura, iei din el puțin cîte
puțin și pui în ulei fierbinte.
Gogoșile acestea trebuie să stea zece minute cu drojdie
de bere, pe care o freci cu lapte cald și o pui o dată cu ouăle.
Gogoșile le prăjești în mult ulei, le scoți pe o farfurie și le
servești cu compot sau fructe din dulceață.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.