Pește oceanic cu sos de roșii |
PEȘTE CONGELAT CU SOS DE ROȘII
Ingrediente
- 1 kg de pește congelat
- sare
- 1 kg roșii
- 4 linguri de mărar tocat
- piper măcinat
- 1 ceașcă de ulei
- 3 linguri de făină
- usturoi
Mod de preparare
Se decongelează peștele o oră, se curăță de cozi,
aripioare și oase, se spală în apă rece și se sărează
puțin.
Se taie felii groase și se prăjește în uleiul fierbinte,
trecut prin făină și presărat cu puțin piper măcinat.
Roșiile se decojesc, se taie felii subțiri și se călesc
în uleiul rămas de la pește, apoi se adaugă usturoi,
după gust, sare și piper măcinat.
Cînd sosul a scăzut, se adaugă mărar tocat și bucățile
de pește.
Mîncarea se servește caldă.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.