Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Cod Marinat
COD MARINAT
Ingrediente
- 4 - 5 pești mijlocii
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 1/2 țelină
- 1 pahar de oțet
- piper boabe
- 1 foaie de dafin
- 2 linguri de făină
- 100 g măsline
- 1 linguriță de boia
Mod de preparare
Peștele decongelat și fără cap, golit de intestine și spălat bine,
se taie bucăți și se dă prin făină, apoi se prăjește în ulei încins.
Se scoate peștele pe un platou mai mare, se lasă la cald.
Se strecoară uleiul în care s-a prăjit peștele, se mai adaugă ulei
proaspăt, se taie legumele fideluță și se călesc în ulei.
În sosul astfel pregătit, se adaugă o ceașcă de apă caldă, sarea
necesară, boiaua de ardei și cîteva boabe de piper.
Se fierbe la foc mic o jumătate de oră, apoi se adaugă oțetul
fiert separat cu boabe de piper și sare.
Se pune peștele deasupra sosului, se acoperă cratița și se fierbe
la foc mic zece minute.
Cînd se răcește sosul, se adaugă măslinele fără sîmburi și clocotite
separat.
Mîncarea se servește numai rece.
Se poate păstra de pe o zi pe alta.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.