Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- Canalul Meu și al Tău
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație

Rață cu Garnitură de Gulii
RAȚĂ CU GARNITURĂ DE GULII
Ingrediente
- 1 rață
- 5 - 6 gulii tinere
- sare
- 1 cană supă de carne
- verdeață tocată
- 1 lingură de oțet
- 1 lingură de unt
Mod de preparare
Se marinează rața în apă cu oțet, sare și usturoi cîteva ore,
după ce a fost curățată și spălată, golită de intestine și
sărată pe dinăuntru.
Rața marinată se taie bucăți, se pune într-o cratiță mare
împreună cu felii de gulii, o lingură de unt, o cană de supă,
sare și puțin piper.
Se acoperă cratița și se ține pe foc mic o oră, după care se
întoarce carnea, se scot guliile și se continuă frigerea.
Guliile se trec prin sită și piureul obținut se lasă deoparte
pînă cînd este gata friptura.
Peste carne se adaugă o lingură de oțet și se lasă să se frigă
pînă cînd se înmoaie.
Se scoate carnea pe o farfurie, se acoperă cu piureul de gulii
clocotit împreună cu sosul fripturii și cu verdeață tocată mărunt.
Se servește imediat.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.