Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Tocană de Măruntaie
TOCANĂ DE MĂRUNTAIE
Ingrediente
- 200 g ficat
- 2 rinichi
- 1 inimă
- 1 splină
- 4 cepe
- sare
- 1 ceașcă de ulei
- piper
Mod de preparare
Se pregătesc măruntaiele ca pentru orice fel de mîncare.
Ceapa se taie peștișori și se călește în ulei fierbinte pînă
cînd devine sticloasă, apoi se stinge sosul de ceapă cu
bulion de roșii sau cu o roșie decojită, se adaugă ficatul
tăiat cuburi mici, splina fiartă și tăiată fășii, rinichii tăiați
mărunt și inima tăiată cuburi.
Se adaugă o ceașcă de apă caldă, se sărează și se piperează
după gust, și se fierbe înăbușit pînă cînd mîncarea scade bine.
Se servește fierbinte, cu mămăliguță caldă.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.