Pui cu Sos de Roșii




PUI CU SOS DE ROȘII


Ingrediente

- 1 pui
- 1 kg de roșii
- sare
- usturoi
- 1 ceașcă de ulei
- piper boabe
- tarhon



Mod de preparare


Se curăță puiul, se golește de intestine și de măruntaie
și se spală în mai multe ape reci.
Se taie bucăți și se prăjește în ulei încins.
Cînd este gata, se sărează puțin, se acoperă cu un sos
gros de roșii, sărat și îndulcit după gust și se fierbe la
foc mic o jumătate de oră.
Se taie mărunt cîțiva căței de usturoi, se pun împreună
cu frunze întregi de tarhon, spălate bine.
Se mai fierbe mîncarea un sfert de oră, apoi se ia vasul
de pe foc și se servește puiul împreună cu măruntaiele
prăjite separat.
La fiert se pun și boabe de piper.
Garnitura va fi din piure de cartofi.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.