Pui cu Mazăre



PUI CU MAZĂRE


Ingrediente

- 1 pui
- 1 kg de mazăre
- sare
- mărar tocat
- 1 ceașcă de ulei
- 1 linguriță de zahăr
- 1 lingură de bulion



Mod de preparare

Se pregătește ca în rețeta precedentă și, cînd este prăjit,
se scoate pe o farfurie.
Separat se pregătește mazărea : se curăță de teci, se
spală cu apă rece și se pune la fiert cu apă rece.
Se fierbe o jumătate de oră, după care se adaugă sare
și o linguriță de zahăr.
Cînd mazărea este fiartă, se pun bucățile de carne în
cratiță împreună cu uleiul în care s-au prăjit.
Se adaugă o lingură de bulion desfăcut în apă rece și se
continuă fierberea încă o jumătate de oră.
Mîncarea se servește cu mult mărar tocat deasupra.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.