Pui cu Ciuperci



PUI CU CIUPERCI


Ingrediente

- 1 pui
- 300 g ciuperci
- 2 linguri de unt
- 1 cană supă de carne
- sare
- verdeață tocată
- piper măcinat
- 1 pahar de vin alb



Mod de preparare

Se curăță puiul, se golește de intestine și se măruntaie,
apoi se spală în multă apă rece.
Se taie bucăți și se prăjește în unt.
Carnea se sărează ușor înainte de a se prăji.
La fel se procedează și cu măruntaiele, care se prăjesc
în unt și ele.
Separat se curăță ciupercile, se spală în mai multe ape și
se taie felii.
Ciupercile se pun în untul rămas de la prăjirea puiului și
se călesc la foc mic 20 de minute.
Cînd s-au înmuiat bine, se adaugă o cană de supă de carne
și se continuă fierbărea.
Mîncarea se sărează și se piperează după gust și se fierbe
pînă cînd se poate consuma.
Bucățile de pui și măruntaiele prăjite se acoperă cu un pahar
de vin alb în mijlocul unui platou, se înconjoară cu ciuperci
și se presară cu verdeață tocată mărunt.
Se servește imediat.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.