Pateu de Ficat cu Unt



PATEU DE FICAT CU UNT


Ingrediente

- 1/4 kg ficat
- 1 ceașcă de lapte
- 100 g unt
- 3 linguri de smîntînă
- sare
- 2 ouă
- piper măcinat
- verdeață tocată


Mod de preparare


Se fierbe ficatul în lapte dulce, după care se trece prin sită.
Se freacă untul spumă, se adaugă gălbenușurile fierte și
date prin sită, puțină smîntînă, sare și piper măcinat.
Se omogenizează amestecul cu o lingură de lemn, frecînd
energic într-un singur sens.
Se așază pateul pe o farfurie, se garnisește cu felii de
albuș fiert, se presară verdeață tocată și se servește în
aceeași zi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.