Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Ragout din Carne de Porc
RAGOUT DIN CARNE DE PORC
Ingrediente
- 500 g carne de porc macră
- 1 lingură de oțet
- 1/2 lămîie
- sare
- 1 ceapă mare
- piper boabe
- 1 lingură de făină
- 1 pahar de vin alb
- 1 linguriță de zahăr
Mod de preparare
Carnea se spală, se taie felii groase și se pune la fiert
cu apă rece cît s-o acopere.
Cînd dă în clocot se spumuiește bine și se adaugă
piper boabe, sare, o lingură de oțet, o ceapă tăiată
felii și cîteva felii de lămîie.
Cînd carnea este bine fiartă, se scoate și se pune
într-un sos fiarbinte.
Sosul se pregătește din făină desfăcută în două
linguri de apă rece și fiartă în vin zece minute.
Cînd sosul s-a îngroșat puțin, se îndulcește cu o linguriță
de zahăr.
Carnea se fierbe în sos un sfert de oră.
Mîncarea se servește fierbinte.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.