Pagini
Fricățele
FRICĂȚELE
Ingrediente
- 250 g carne de porc
- 250 g carne de vacă
- 1 ou
- 1 lingură de pesmet
- 1 lingură de făină
- 1 ceașcă de lapte
- sare
- piper măcinat
- 1 linguriță de muștar
- 1 ceașcă de ulei
Mod de preparare
Carnea se curăță de pielițe, se spală și se dă prin mașina
de tocat.
Se amestecă într-un vas adînc cu o ceșcuță de lapte, un
ou, o linguriță de muștar și una de pesmet.
Amestecul se sărează și se piperează după gust, apoi se
omogenizează.
Din amestec se fac biftecuri mari, care se dau prin făină
și se prăjesc în ulei încins cîte cinci minute fiecare parte.
Se scot pe o farfurie mare, se înconjoară cu garnitură de
legume și se servesc fierbinți, cu salată de sezon.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.