Chiftele



CHIFTELE


Ingrediente
Video chiftele
- 1/2 kg carne tocată
- 2 cepe
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 1 țelină
- sare
- piper măcinat
- 2 ouă
- verdeață tocată
- 1 linguriță bulion
- 3 linguri de făină
- ulei

Video chiftele
Mod de preparare

Carnea se amestecă, într-un vas adînc, cu două cepe tocate
fin și zarzavatul de supă dat pe răzătoare.
Peste amestec se pune verdeață tocată, se omogenizează,
apoi se amestecă cu două ouă și o linguriță de bulion.
Amestecul se sărează și se piperează după gust, apoi se fac
din el chiftele potrivit de mari, care se trec prin făină sau
prin pesmet și se prăjesc în ulei fierbinte.
Se rumenesc pe ambele părți, după care se servesc calde,
cu garnitură de legume.
Video chiftele



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.