Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Carne de Miel cu Spanac
CARNE DE MIEL CU SPANAC
Ingrediente
- 1 kg carne de miel
- 1 kg spanac
- 2 linguri de unt
- 1 linguriță de făină
- sare
- piper
- 1 ceașcă de lapte
- usturoi
- 1 linguriță bulion de roșii
Mod de preparare
Se spală carnea și se taie felii groase, apoi se călește în unt.
Separat se pregătește spanacul astfel : se spală frunză cu
frunză, se opărește cinci minute în apă clocotită și se scurge.
Se toacă mărunt și se pune peste carne.
Se umple cratița cu zeamă de spanac, se adaugă făina desfăcută
în lapte, o linguriță de bulion și puțin usturoi tăiat.
Mîncarea se sărează și se piperează după gust și se pune să
scadă în cuptor sau pe o tablă groasă pusă pe flacăra aragazului.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.