Carne de Miel cu Spanac



CARNE DE MIEL CU SPANAC


Ingrediente

- 1 kg carne de miel
- 1 kg spanac
- 2 linguri de unt
- 1 linguriță de făină
- sare
- piper
- 1 ceașcă de lapte
- usturoi
- 1 linguriță bulion de roșii


Mod de preparare

Se spală carnea și se taie felii groase, apoi se călește în unt.
Separat se pregătește spanacul astfel : se spală frunză cu
frunză, se opărește cinci minute în apă clocotită și se scurge.
Se toacă mărunt și se pune peste carne.
Se umple cratița cu zeamă de spanac, se adaugă făina desfăcută
în lapte, o linguriță de bulion și puțin usturoi tăiat.
Mîncarea se sărează și se piperează după gust și se pune să
scadă în cuptor sau pe o tablă groasă pusă pe flacăra aragazului.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.