Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Tocăniță de Hribi
TOCĂNIȚĂ DE HRIBI
Ingrediente
- 1/2 kg hribi
- 3 cepe mari decojite
- 2 cartofi
- usturoi
- 2 ceașcă de ulei
- verdeață tocată
- piper boabe
- 1 pahar de smîntînă
- sare
Mod de preparare
Se curăță cepele și se toacă mărut.
Se pun într-o cratiță emailată cu o ceașcă de ulei și o ceașcă
de apă, se acoperă cratița ca mirosul să nu se răspîndească
în jur, se micșorează focul și se fierbe înăbușit un sfert de oră.
Cînd sosul a scăzut bine, se adaugă ciupercile tăiate felii subțiri,
ca și codițele.
Se lasă să fiarbă totul acoperit, se adaugă în tocăniță puțin
usturoi tăiat, boabe de piper și sare și se lasă să fiarbă în
continuare.
Se pot pune la fiert cîțiva cartofi.
Tocănița se servește fierbinte, cu smîntînă deasupra, presărată
cu mărar tocat, cu mămăliguță caldă.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.