Roșii Umplute cu Șvaițer



ROȘII UMPLUTE CU ȘVAIȚER

Ingrediente

- 8 roșii mijlocii
- 200 g șvaițer
- 2 linguri de unt
- 1 gălbenuș
- sare
- piper



Mod de preparare


Se spală roșiile, se golesc de miez și se lasă să se
scurgă cîteva minute.
Se dă svaițerul pe răzătoare, se amestecă cu puțin
miez de roșii, se sărează și se piperează, apoi se
leagă cu un gălbenuș.
Cu acest amestec se umplu roșiile, care se pun într-o
formă unsă cu unt, se acoperă cu restul de miez de
roșii, și se țin în cuptorul cald o jumătate de oră.
Se servesc calde.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.