Roșii Umplute cu Ouă Fierte Tari




ROȘII UMPLUTE CU OUĂ FIERTE TARI


Ingrediente

- 10 roșii
- 5 ouă fierte tari
- 1 felie de pîine
- sare
- verdeață tocată
- piper măcinat
- 1 ceașcă de lapte
- 1 ceapă mică
- 1 lingură de pesmet
- 1 lingură de unt


Mod de preparare


Se spală roșiile și se golesc de miez.
Se lasă să se scurgă, timp în care se pregătește umplutura.
Se taie ouăle felii se pun într-o farfurie adîncă cu miezul
de pîine înmuiat în lapte dulce,verdeață tocată, o ceapă
tăiată mărunt, frecată cu sare și clătită cu apă rece, sare și
piper măcinat, după gust.
Se umplu roșiile și se pun într-o formă unsă cu unt.
Se acoperă cu pesmet și se țin în cuptorul cald, la foc potrivit,
o jumătate de oră.
Se lasă să se răcească puțin și se servesc cu garnitură de orez fiert.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.