Roșii Umplute cu Ciuperci



ROȘII UMPLUTE CU CIUPERCI

Ingrediente

- 10 roșii mijlocii
- 200 g ciuperci
- 1 pahar de smîntînă
- verdeață tocată
- sare
- piper măcinat
- 1 gălbenuș
- 2 linguri de unt



Mod de preparare


Se spală roșiile și se golesc de miez.
Se lasă să se scurgă, timp în care se pregătește umplutura.
Se spală ciupercile în mai multe ape, se taie felii subțiri și
se pun să scadă pe foc mic, cu o lingură de unt, sare, piper
măcinat și verdeață tocată.
Se ia cratița de pe foc și se lasă amestecul să se răcească,
apoi se amestecă cu un gălbenuș crud.
Cu această umplutură se umplu roșiile, care se așază într-o
formă unsă cu unt, se acoperă cu smîntînă și se țin în cuptorul
cald, o jumătate de oră.
Miezul de la roșii se pune printre roșiile umplute.
Se servesc calde, acoperite cu sos de roșii și smîntînă.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.