Praz cu Măsline



PRAZ CU MĂSLINE

Ingrediente

- 100 g măsline
- 2 cepe
- 4 fire de praz
- 1 ceașcă ulei
- bulion
- 1/4 lămîie
- 1 lingură de zahăr
- verdeață tocată


Mod de preparare


Se fierb măslinele separat și se clătesc cu apă rece.
Se lasă deoparte și se pregătește prazul.
Se spală, se taie bucăți și se călește în ulei încins.
Se așază într-o cratiță înaltă, se pun peste feliile de
praz măslinele, apoi se acoperă cu un sos făcut din
apă caldă, o lingură buluion de roșii, felii de lămîie
și o lingură de zahăr.
Se adaugă peste mîncare și restul de ulei, rămas după
ce s-a călit prazul.
Se fierbe acoperit.
Mîncarea de praz se servește mai ales rece.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.