Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Iahnie de Fasole Boabe
IAHNIE DE FASOLE BOABE
Ingrediente
- 1/2 fasole
- sare
- 1 păstîrnac
- 1 ardei gras
- 3 roșii decojite
- 2 cepe
- boabe de piper
- 1 ceșcuță de ulei
- verdeață tocată
Mod de preparare
Se alege fasolea, se spală și se lasă la înmuiat în apă rece
cîteva ore.
Se aruncă apa, se aruncă fasolea cu altă apă rece și se dă
în clocot.
Se aruncă apa din nou și se umple oala cu apă rece.
Cînd fasolea dă în clocot, se pune la fiert un păstîrnac
curățat și tăiat în două și o jumătate linguriță de sare.
Se fiarbe la foc potrivit o oră, apoi se adaugă morcovul,
ardeiul gras li ceapa tăiate mărunt.
O dată cu zarzavatul, se pune la fiert și o ceșcuță de ulei.
Se pun la fiert cîteva boabe de piper și o foaie de dafin.
Fasolea se ia de pe foc, se presară cu mărar tocat sau orice
verdeață și se servește caldă, cu salată de roșii picantă.
Fasolea de vară se colorează cu roșii decojite, puse la fiert
o dată cu zarzavatul tocat pentru a face mîncarea mai gustoasă.
Este o mîncare ușor perisabilă, de aceea se consumă în
aceeași zi.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.