Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Iahnie de Dovlecei
IAHNIE DE DOVLECEI
Ingrediente
- 4 dovlecei tineri
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- 1/2 kg roșii
- 2 cepe
- piper boabe
- verdeață tocată
Mod de preparare
Se curăță dovleceii de coaja albă, se taie felii, se spală
și se lasă să se scurgă într-o farfurie adîncă cu sare
presărată deasupra.
Se toacă cepele și se călesc cu o ceașcă de ulei și o
ceașcă de apă pînă cînd ceapa devine sticloasă.
Se adaugă apoi roșiile tăiate felii și decojite, boabe de
piper și se lasă să fiarbă împreună un sfert de oră.
Se adaugă dovleceii storși, se pune peste mîncare o
ceașcă de supă de zarzavat și se lasă să fiarbă, la foc mic,
o jumătate de oră.
Se servesc cu verdeață tocată deasupra, după ce s-au
ținut la rece o oră.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.