Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Hribi Pane
HRIBI PANE
Ingrediente
- 1 kg hribi
- 1 cană de lapte
- sare
- 3 linguri de făină
- 1 ceașcă de ulei
- usturoi
- 1 ou
- verdeață tocată
Mod de preparare
Se separă pălăriile hribilor de codițe, se spală în
mai multe ape și se taie felii groase.
Se face un aluat din ou, făină, lapte și un praf
de sare.
Se trec feliile prin aluat și se prăjesc în ulei fierbinte.
Se scot hribii și se pun pe un platou întins, în
mijlocul căruia se așază codițele călite în ulei
cu apă și o ceapă tocată.
Peste hribii pane se toarnă un mujdei de usturoi
puțin sărat, se acoperă apoi cu verdeață tocată
mărunt și se servesc cu pîine proaspătă și garnitură
de cartofi prăjiți.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.