Hribi cu Fidea



HRIBI CU FIDEA

Ingrediente

- 200 g fidea
- 1/2 kg hribi
- 1 ceapă
- sare
- 1 ceașcă de ulei
- boabe de piper


Mod de preparare


Se călește ceapa tocată cu o ceașcă mare de ulei și
cînd devine sticloasă, se adaugă hribii tăiați felii
și fideaua dată în clocot separat.
Se micșorează focul și se fierbe mîncarea pe o
tablă groasă, ca să nu se prindă de fendul cratiței.
La fiert se adaugă sare și, după gust, cîteva boabe
de piper.
Mîncarea se servește caldă, cu pîine proaspătă.
Trebuie să fie grasă, ca să fie gustoasă.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.