Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Friptură cu Omletă
FRIPTURĂ CU OMLETĂ
Ingrediente
- 1 kg carne fără os de porc sau de mînzat
- 5 ouă
- 1 felie de parmezan
- sare
- pătrunjel verde tocat
- 1 ceașcă de ulei
- piper măcinat
Mod de preparare
Carnea se spală, se curăță de pielițe, se desface cu un cuțit
ascuțit, se bate bine cu un bătător de lemn sau cu coada
unui cuțit mai mare, se sărează și se piperează după gust.
Se strînge, rulîndu-se pe lungime, se leagă cu o ață subțire
și se introduce pentru o oră în cuptorul fierbinte cu o ceașcă
de ulei și o cană de supă de zarzavat.
Se scoate, se desface ața și se întoarce cu partea friptă în sus.
Se face o omletă din cinci ouă bătute spumă, peste care se
rade o felie de parmezan.
În omletă se pune și verdeață tocată fin.
Cînd omleta este gata, se pune direct pe friptură, se rulează
din nou friptura, se leagă cu ață de bumbac curată și se introduce
în cuptorul fierbinte să se frigă la foc potrivit.
Se stropește cu sosul în care se frige, din cînd în cînd, pînă
cînd prinde o crustă aurie.
Cînd este gata, friptura se scoate din cuptor, se așază pe un platou
și se desface ața ușor.
Se taie felii potrivit de groase și se servește caldă, cu garnitură
de legume sote și salată de sezon.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.