Fasole Verde cu Usturoi



FASOLE VERDE CU USTUROI

Ingrediente

- 1 kg fasole verde
- sare
- 1 lingură de supă concentrată
- mărar tocat
- usturoi
- 3 linguri de ulei



Mod de preparare

Se curăță fasolea, se spală în apă rece și se pune să
fiarbă cu o cană de apă care clocotește.
Se acoperă cratița, se micșorează focul și se fierbe
o oră, după care se adaugă supa concentrată, sarea
necesară și cîteva linguri de ulei.
După un sfert de oră, se ia cratița de pe foc, se face un
mujdei de usturoi care se pune peste fasolea răcită un
sfert de oră, se presară deasupra mărar tocat fin și se
servește.
Este bună și rece.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.