Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Fasole cu Sos de Ulei și Oțet
FASOLE CU SOS DE ULEI ȘI OȚET
Ingrediente
- 1/4 kg fasole boabe
- 1 ceapă
- 2 morcovi
- 1 păstîrnac
- 1 lingură de supă concentrată
- sare
- mărar tocat
- 1 ceașcă de ulei
- piper măcinat
Mod de preparare
Se alege fasolea, se spală și se dă în clocot.
Se aruncă prima apă, se umple oala cu apă
rece și se pune fasolea la fiert.
Cînd dă în clocot, se adaugă păstîrnacul
curățat și tăiat în două și o jumătate de linguriță
de sare.
Se fierbe la foc mic o oră, după care se adaugă
morcovii curățați și netăiați și o lingură de supă
concentrată.
Se fierbe pînă cînd fasolea nu mai are zeamă.
Se scurge cînd s-a răcit și se amestecă cu un sos
făcut din ulei, oțet, sare și piper măcinat.
Se adaugă ceapa tocată mărunt, frecată cu sare
și spălată cu apă rece.
Ceapa se stoarce în mînă înainte de a fi pusă în
castronul de salată.
Se amestecă încet, se ornează cu felii de morcov
fiert, se presară cu mărar tocat și se servește rece,
ca aperitiv.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.