Cotlete de Legume



COTLETE DE LEGUME


Ingrediente

- 2 morcovi
- 2 cartofi
- 2 țeline mijloci
- 2 rădăcini de pătrunjel
- 2 ouă
- sare
- piper măcinat
- 2 linguri de făină
- 2 linguri de pesmet
- verdeață
- ulei
- smîntînă


Mod de preparare


Se curăță legumele, se spală și se pun la fiert în apă caldă
cu puțină sare.
Se fierb acoperit o oră, după care se scurg și se răcesc.
Se taie cubulețe mici, se pun într-o farfurie adîncă și se
amestecă cu un ou.
Celălalt ou se bate bine cu o lingură de făină.
Amestecu se sărează și se piperează după gust.
Se fac cotlete potrivit de mari, care se trec prin ou bătut,
apoi prin pesmet și se prăjesc în ulei încins.
Cotletele de legume se servesc calde, cu garnitură de
legume, acoperite cu smîntînă și verdeață tocată.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.