Pagini
Conopidă cu Smîntînă
CONOPIDĂ CU SMÎNTÎNĂ
Ingrediente
- 1 conopidă
- 1 cană de smîntînă
- 1 lingură de unt
- 100 g cașcaval ras
- 1 lingură de făină
- sare
Mod de preparare
Se pune conopidă desfăcută în buchete mici să fiarbă în
apă cu sare și se scoate după zece minute.
Se unge o formă cu unt și se așază conopida în formă.
Se acoperă cu smîntînă în care s-a desfăcut o lingură de
făină și s-a sărat după gust și se introduce forma în cuptor
pentru o jumătate de oră.
Peste smîntînă se rade cașcaval sau telemea sărată.
Cînd mîncarea prinde un strat auriu, se stinge focul și se
servește imediat.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.