Conopidă cu Cașcaval



CONOPIDĂ CU CAȘCAVAL


Ingrediente

- 1 conopidă mare
- 200 g cașcaval
- 1 lingură de unt
- sare
- 1 ou crud
- pesmet


Mod de preparare

Se desface conopida buchete mici și se pune să fiarbă,
în apă care clocotește, zece minute.
Se aruncă apa, se scoate conopida și se lasă să se scurgă.
Se unge o formă cu unt, se tapetează cu pesmet, se așază
conopidă alternînd cu un strat subțire de cașcaval ras, se
acoperă conținutul cu un ou bătut bine, sărat și piperat,
după gust, și se introduce forma în cuptorul cald, pentru
o jumătate de oră.
Se servește caldă, cu pîine proaspătă.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.