Ciuperci Umplute cu Orez




CIUPERCI UMPLUTE CU OREZ


Ingrediente

- 1/3 kg ciuperci
- 1 ceașcă mică de orez
- 1 gălbenuș crud
- 1 lingură de unt
- sare
- 100 g parmezan



Mod de preparare

Ciupercile se separă de codițe, se spală în mai multe ape reci
și se lasă într-o farfurie să se scurgă.
Codițele se spală și se toacă mărunt, se pun într-o farfurie adîncă
și se amestecă cu orezul fiert și scurs, cu un gălbenuș crud și
100 g parmezan dat pe răzătoare.
Se unge o formă cu unt, se așază ciupercile una lîngă alta, se
umplu cu amestecul omogenizat și piper după gust, apoi se
introduce forma în cuptorul cald, pentru o jumătate de oră.
Sînt gata cînd ciupercile s-au înmuiat bine.
Se servesc calde.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.