Chiftele de Legume în Amestec



CHIFTELE DE LEGUME ÎN AMESTEC


Ingrediente

- 3 cartofi
- 2 morcovi mari
- 2 rădăcini de pătrunjel
- 1 păstîrnac
- 100 g mazăre
- 3 ouă
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- piper măcinat
- 2 linguri de făină
- pesmet


Mod de preparare


Se curăță legumele și se pun la fiert în apă caldă.
Se fierb o oră cu puțină apă sare și cu oala acoperită.
Se scot, se sfărîmă cu o furculiță și se pun într-o
farfurie adîncă, se amestecă cu două ouă, sare piper
măcinat.
Amestecul se omogenizează și se fac din el chiftele
care se trec prin făină, apoi prin ou și pesmet și se
prăjesc în ulei fierbinte.
Se servesc calde cu cartofi natur sau cu varză călită.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.