Chiftele de Fasole



CHIFTELE DE FASOLE


Ingrediente

- 1/4 fasole
- 2 linguri de pesmet
- zarzavat pentru supă
- 1 ceapă
- ulei
- sare
- 1 ou
- piper măcinat


Mod de preparare

Se spală fasolea și se pune la fiert cu multă apă.
Cînd dă în clocot, se adaugă puțină sare și
zarzavatul curățat.
Se scade bine și se trece prin sită o dată cu zarzavatul.
Se toacă ceapa, se pune peste fasole, se adaugă oul
bătut, sare, piper măcinat și puțin pesmet.
Se fac chiftelele care se prăjesc în ulei încins și se
servesc calde, cu salată verde asortată.
Chiftelele se trec prin pesmet și se întăresc bine
înainte de a se prăji.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.