Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Chiftele de Fasole
CHIFTELE DE FASOLE
Ingrediente
- 1/4 fasole
- 2 linguri de pesmet
- zarzavat pentru supă
- 1 ceapă
- ulei
- sare
- 1 ou
- piper măcinat
Mod de preparare
Se spală fasolea și se pune la fiert cu multă apă.
Cînd dă în clocot, se adaugă puțină sare și
zarzavatul curățat.
Se scade bine și se trece prin sită o dată cu zarzavatul.
Se toacă ceapa, se pune peste fasole, se adaugă oul
bătut, sare, piper măcinat și puțin pesmet.
Se fac chiftelele care se prăjesc în ulei încins și se
servesc calde, cu salată verde asortată.
Chiftelele se trec prin pesmet și se întăresc bine
înainte de a se prăji.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.