Pagini
Cartofi cu Ouă la Cuptor
CARTOFI CU OUĂ LA CUPTOR
Ingrediente
- 1 kg cartofi
- 4 ouă
- 200 g brînză sărată
- mărar tocat
- 2 linguri de unt
- usturoi
- sare
Mod de preparare
Se fierb cartofii în coajă, se curăță cînd au fiert și se taie
felii pe lat.
Rondelele de cartofi se pun într-o formă de sticlă unsă cu
unt, peste cartofi se așază un strat de brînză sărată și rondele
de ou fiert tare.
Se încheie operația cu un strat de rondele de cartofi, peste
care se pun cîțiva căței de usturoi, mărar tocat și puțină sare.
Forma se umple cu apă și se lasă la cuptor, la foc potrivit, o oră.
Cartofii se scot din cuptor și se servesc fierbinți, cu salată de
sfeclă roșie și hrean.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.