Pagini
Supă de Varză
SUPĂ DE VARZĂ
Ingrediente
- 1 varză albă
- 1 ceapă
- 100 g de slănină
- sare
- 2 morcovi
- 1/2 țelină
- 1/2 franzelă
Mod de preparare
Se curăță varza de frunzele veștede, se spală și se taie
felii mari.
Se curăță zarzavatul și se pune împreună cu varza să
fiarbă în apă caldă.
Se fierbe totul la foc mic, cu fîșii subțiri de slănină și sare,
după gust.
Cînd varza este fiartă, se trage oala de pe foc.
Se pun felii subțiri de franzelă în farfurii, se toarnă deasupra
supă și se servește caldă.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.