Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Ciorbă de Fasole Verde
CIORBĂ DE FASOLE VERDE
Ingrediente
- 1 kg de fasole verde
- 1 ceapă
- 1 kg de roșii
- verdeață tocată
- 1 crenguță de cimbru
- sare
- 2 linguri de ulei
Mod de preparare
Fasolea se curăță de capete și de codițe, se rupe bucăți mari
de 3 - 4 cm, se spală cu apă rece și se pun la fiert cu apă
care clocotește.
Se fierbe la foc mic o jumătate de oră, după care se adaugă
ceapa tocată și sarea necesară.
Cînd fasolea este fiartă, se pun roșiile decojite și tăiate felii
subțiri, se adaugă două linguri de ulei și o crenguță de cimbru.
Se mai fierbe totul zece minute, după care se presară deasupra
verdeață tocată mărunt și se stinge focul.
Ciorba de fasole se servește caldă, dar este mult mai bună rece,
servită cu mămăliguță caldă și cu ceapă alături.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.