Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Borș de Perișoare
BORȘ DE PERIȘOARE
Ingrediente
- 1/3 carne tocată
- 1 ceapă
- 1 cartof
- sare
- piper măcinat
- 1 ceașcă de orez
- 2 roșii decojite
- 1 l de borș
- leuștean
- 1 pahar de smîntînă
- 1 ou crud
- pîine
- verdeață
Mod de preparare
Se pune carnea tocată într-o farfurie adîncă, se amestecă
cu felia de pîine înmuiată și bine fărîmițată, cu un ou crud,
verdeață tocată, un cartof dat prin mașina de tocat împreună
cu ceapa, și jumătate din cantitatea de orez.
Amestecul se sărează și se omogenizează, se fac perișoare
cu mîna umedă și se pun să fiarbă într-un litru de supă de carne.
Cînd orezul din perișoare s-a înmuiat, se adaugă restul de orez
bine ales și spălat în apă rece, roșiile tăiate subțiri și sare după gust.
Se lasă să mai fiarbă douăzeci de minute.
Se adaugă borșul fiert și spumuit, se parfumează cu leuștean tocat
și se ia oala de pe foc.
Borșul se drege cu smîntînă și se servește foarte cald.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.