Macaroane Picante




MACAROANE PICANTE

Ingrediente

- 200 g macaroane
- 1 pahar de smîntînă
- 1 lingură de unt
- 1 linguriță de muștar
- 2 linguri de cașcaval ras
- 1 pahar de sos de roșii



Mod de preparare


Se fierb macaroanele 20 de minute, după care se clătesc
cu apă rece și se scurg.
Se răstoarnă într-o formă cu două linguri de unt și se țin
pe foc mic încă 10 minute.
Se ia vasul de pe foc, se amestecă macaroanele cu un sos
făcut din : un pahar de sos de roșii, amestecat cu un
pahar de smîntînă și o linguriță de muștar.
Sosul se sărează și se piperează după gust, apoi se toarnă
peste macaroane, care se servesc alături de legume sote
și ochiuri romînești.
Macaroanele se acoperă cu două linguri de cașcaval ras
sau brînză telemea.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.