Macaroane cu Șuncă




MACAROANE CU ȘUNCĂ


Ingrediente

- 200 g șuncă slabă
- 200 g macaroane
- 200 g brînză sarată sau cașcaval
- 50 g unt
- 3 ouă
- 1 pahar de suc de roșii
- sare
- 1 lingură de zahăr




Mod de preparare

Se fierb macaroanele o jumătate de oră în apă cu sare,
după care se clătesc cu apă rece și se lasă să se scurgă.
Se unge o formă cu unt, se taie șunca felii subțiri și se
amestecă cu macaroanele, apoi se pun împreună în formă.
Se bat spumă trei ouă, se pun peste macaroane, se
sărează și se îndulcește după gust sucul de roșii, care se
formează peste amestec.
Se introduce forma în cuptorul încins, pentru o jumătate
de oră.
Deasupra amestecului se pun bucățele mici din restul de
unt, pentru ca mîncarea să fie gustoasă și să nu se usuce.
Mîncarea se servește caldă, tăiată potrivit de groase.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.