Macaroane cu Ficăţei de Pasăre




MACAROANE CU FICĂŢEI DE PASĂRE


Ingrediente

- 200 g ficăţei de pasăre
- 1/3 kg macaroane
- 50 g unt
- sare
- 100 g caşcaval ras
- piper


Mod de preparare


Ficăţeii de pasăre se pun la fiert în apă, se scot
după primul clocot, se pun să se prăjească apoi
cu o lingură de unt.
Cînd sînt gata, se scot şi se zdrobesc cu furculiţa
pînă cînd arată ca o pastă.
Se sărează şi se piperează după gust, apoi se amestecă
cu macaroanele fierte şi scurse bine.
Amestecul se pune într-o formă unsă cu o linguriţă de
unt ( 25 g ), se acoperă cu caşcaval ras şi se introduce
în cuptorul încins, pentru un sfert de oră.
Se servesc calde.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.