Pagini
Clătite Umplute cu Ciuperci
CLĂTITE UMPLUTE CU CIUPERCI
Ingrediente
- 1 ou
- 8 linguri de făină
- 1/2 lapte
- sare
- 200 g ciuperci
- 1 lingură de unt
- 1 cană de sos picant
- piper măcinat
- 1 linguriță de bulion
Mod de preparare
Se curăță ciupercile, se spală în mai multe ape, se taie
feliuțe subțiri, după care se pun într-un vas emailat
împreună cu o lingură de unt, să scadă bine.
Cînd sînt aproape gata, se pune puțină apă peste ele,
se sărează și se piperează după gust.
Se ia apoi cratița de pe foc și se lasă să se răcească.
Se fac clătite din ou, făină lapte dulce și un praf de
sare, se umplu cu ciuperci scăzute bine și se pun într-o
formă unsă cu unt.
Se acoperă cu o cană de sos alb, piperat după gust și
acrit cu puțină zeamă de lămîie.
Se poate folosi sos de roșii picant în locul sosului alb.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.