Budincă Picantă




BUDINCĂ PICANTĂ


Ingrediente

- 1 kg cartofi fierți în coajă
- 2 linguri de unt
- 5 - 6 căței de usturoi
- 200 g telemea
- verdeață tocată fin
- sare
- 1 cană de smîntînă
- 3 ouă fierte tari
- piper măcinat


Mod de preparare


Se curăță cartofi de coajă, se taie felii groase și se
așază într-o formă unsă cu unt.
Se stropesc cu ulei cît sînt calzi și se asortează cu
usturoi tăiat felii subțiri, brînză telemea și feliuțe
de ou fiert tare.
Se termină cu felii de cartofi, se acoperă cu o cană
de smîntînă sărată și piperată după gust.
Verdeața tocată se pune în strat subțire, alături de
usturoi și ouă.
Forma se introduce în cuptorul încălzit și se ține
trei sferturi de oră, după care se scoate și se lasă
budinca să se răcească.
Se servește tăiată felii groase, cu salată de sezon.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.