Pagini
Tartine Picante
TARTINE PICANTE
Ingrediente
- 1/2 franzelă
- 2 ouă fierte tari
- 1 linguriță de boia dulce
- 3 linguri de smîntînă
- 3 - 4 fire de ceapă verde
- 3 linguri de unt
Mod de preparare
Se taie franzela felii subțiri de 1 cm și se prăjesc în unt.
Se lasă pe o farfurie.
Într-o farfurie adîncă se pun ouăle trecute prin sită, se
amestecă cu ceapa tocată fin și cu untul frecat spumă.
Amestecul se colorează cu boia dulce și se subțiază cu
smîntînă.
Se ung feliile de franzelă reci, se pun pe un platou ornat
cu felii de ou sau frunze de salată verde și se servesc în
aceeași zi.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.