Tartine cu Carne Tocată




TARTINE CU CARNE TOCATĂ


Ingrediente

- 4 - 6 pîinișoare mici,
- 100 g carne tocată
- 50 g slănină sau costiță afumată
- 1 lingură de bulion
- 1 ceașcă de ulei
- 1 ou
- sare
- piper măcinat
- 1 ceașcă de lapte dulce


Mod de preparare


Se taie pîinișoarele în două, se scobesc de miez
și se așază pe o tavă unsă cu uli.
Carnea tocată se amestecă cu felii subțiri de
costiță afumată, o lingură de bulion, un ou crud,
puțin miez de pîine înmuiat în lapte dulce și
se sărează, după gust.
Cu acest amestec se umplu jumătățile de pîinișoare,
care se stropesc cu laptele ce a rămas și se introduc
în cuptorul cald pentru 1 oră.
Se piperează, după gust, sau se pot pregăti fără piper.
Cînd amestecul se poate consuma, tartinele se scot
din cuptor și se servesc calde, alături de roșii întregi,
ardei gras sau salată picantă de vară.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.